stolni

U petrinjskoj gradskoj upravi organiziran prijam za članice i članove Stolnoteniskog kluba „Mladost“

PETRINJA – U petrinjskoj gradskoj upravi, gradonačelnica Magdalena Komes organizirala je prijam za članice i članove Stolnoteniskog kluba „Mladost“ koji su u ženskoj i muškoj konkurenciji ostvarili plasman u najviši stupanj natjecanja u Hrvatskoj, odnosno HEP Superligu za žene i muškarce.

O samom uspjehu najprije je govorio predsjednik kluba Milan Ramuščak: „Mi, kao Stolnoteniski klub, djelujemo već dugi niz godina, ali ovo je povijesni rezultat što su djevojke i mladići u Prvoj hrvatskoj stolnoteniskoj ligi –Istok zajedno ušli, prvi puta u povijesti u Superligu. Dosadašnja suradnja s gradskom upravom, a naročito kroz Petrinjski sportski savez koji nas prati, imali smo jako dobru suradnju. Naš uspjeh je time vredniji što smo jedini klub u Hrvatskoj koji u najvišem stupnju natjecanja ima ženske (Ivana Marinić, Nataša Skočilović, Lucija Dankić, Lea Brnić, Dragana Vrančić, Andrea Galić i Chiara Ramuščak) i muške (Alen Anušić, Marin Runjić, Marko Majstorović, Karlo Jovanović i Robert Ramuščak) natjecatelje, a to nemaju ni veći gradovi. Nadam se da će suradnja biti nastavljena, mi se i dalje nalazimo i natječemo u sportskoj dvorani Osnovne škole Dragutina Tadijanovića, ali sada imamo i novu sportsku dvoranu, a kada budu neki značajniji mečevi mi ćemo nastupiti i u njoj.“

Naglasio je i kako su, u jednoj i drugoj konkurenciji, ostvarili plasman uz maksimalni učinak, odnosno bez poraza (16/0 – 18/0), te je dodao i kako će klub iduće godine proslaviti vrijednu obljetnicu, 50. godina postojanja, za kada planiraju organizirati i značajan turnir.

Na svim uspjesima čestitala im je i gradonačelnica Komes: „Iskrene čestitke od srca i mogu reći da smo svi Petrinjci ponosni na vaš uspjeh, ne mali uspjeh i igračica i igrača, naročito kada znamo u kakvim ste uvjetima trenirali, što vas je sve zadesilo i da ste jedno vrijeme bili i u šatoru, u ne baš idealnim okolnostima. Na sreću sada imamo i novu dvoranu gdje ćete i vi moći naći svoje mjesto. Znam da je i prije potresa bila potraga za prostorom i da ste jedna od udruga koja traži neki stalni prostor za djelovanje, za treniranje i imam to na umu. Dakle, osim gimnastičara, koji trebaju svoju dvoranu, svjesna sam da je i vi tražite i trebate i zaslužujete svoj prostor obzirom na uspjehe koje postižete, ne samo u seniorskoj konkurenciji, već i kroz djelovanje Škole stolnog tenisa gdje okupljate mlade i djecu, koji su nam budućnost u svim segmentima.“

  • foto00001
  • foto00002
  • foto00003
  • foto00004
  • foto00005
  • foto00006
  • foto00007
  • foto00008

 

Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X