Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
potres2912202062

U petrinjskoj Vojarni smješteno još osam osoba s područja pogođenog potresom

PETRINJA – Prema podacima Stožera civilne zaštite za otklanjanje posljedica katastrofe uzrokovane potresom na području naše županije, s jučerašnjim danom na naše područje je dopremljeno 6 kontejnera, od čega tri u Sisak, dva u Petrinju i jedan u Glinu.

U uredima Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine do sada je zaprimljeno 6 627 zahtjeva za obnovom, od čega u Petrinji 2 388, jučer 16 zahtjeva.

Tijekom jučerašnjeg dana na našem području bilo je angažirano 26 vatrogasaca s 11 vatrogasnih vozila. Odradili su sveukupno pet intervencija uklanjanja oštećenih dimnjaka, kao što su radili na sanaciji krovišta i izvide po dojavama.

Na terenu su bila angažirana 104 djelatnika i volontera Hrvatskog Crvenog križa koji su podijelili 0,56 tona hrane, 614,5 litara vode, 4402 topla obroka. Također su pružili 11 usluga psihosocijalne pomoći.

U Vojarni pukovnik Predrag Matanović smješteno je još osam civilnih osoba s područja pogođenog potresom.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X