policijauniverzalnagore

U Petrovcu lakše ozlijeđen 20-godišnjak, vozio sa 2,54 promila alkohola u krvi

PETROVEC – U mjestu Petrovec ove subote 16.studenoga oko 5 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač lakše ozlijeđen. Do nesreće je došlo kada je 20-godišnjak s područja Lekenika, upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija, te je uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake došlo do slijetanja vozila u kanal. Vozač je alkotestiran te mu je utvrđena koncentracija od 2,54 promila. Zbog počinjenih prekršaja, protiv vozača bit će podnijet Optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Policijski službenici su u petak, 15. studenog, oko 22.30 sati, u Poljskoj ulici u Sisku, zaustavili osobni automobil sisačkih registracija kojim je upravljao 37-godišnjak s područja Siska, pod utjecajem alkohola od 1,61 promila.

U nedjelju, 17. studenog oko 2.30 sati, u Kutini, policijski službenici su zaustavili osobni automobil zagrebačkih registracija kojim je upravljao 29-godišnji muškarac iz Garešnice, pod utjecajem alkohola od 2,20 promila. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozači su smješteni u posebne prostorije policijske postaje, a protiv njih nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X