Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore2

U policijskoj kontroli pješaka utvrđeno 38 prekršaja

SISAK – Na području cijele Policijske uprave sisačko-moslavačke jučer 17.lipnja od 8 do 12 sati provedena je preventivno-represivna akcija usmjerena na nadzor kretanja i zaštite pješaka u prometu. Tijekom ove akcije policijski službenici su utvrdili ukupno 53 prekršaja, od kojih 38 ciljana, a samim nadzorom obuhvaćeno je 119 sudionika i vozila u prometu.

Prema dobnim skupinama najviše počinitelja ciljanih prekršaja i to njih jedanaest bilo je u dobnoj skupini od 41 do 50 godina, deset prekršitelja je bilo starije od 50 godina, devet prekršitelja u dobnoj skupini od 31 do 40 godina te osam prekršitelja u dobnoj skupini od  25 do 30 godina.

Od ostalih prekršaja za izdvojiti je šest prekršaja nekorištenje sigurnosnog pojasa i tri prekršaja nepropisne uporabe mobitela u vožnji.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X