Izbornik
nsz-nsr

U poluzavršnici amaterskog nogometnog KUP-a Regija u Petrinji su snage odmjerili predstavnici NS Zagreb i NS Rijeka

PETRINJA – U poluzavršnici amaterskog nogometnog KUP-a Regija, u Petrinji su snage odmjerili predstavnici Nogometnog središta Zagreb i Nogometnog središta Rijeka u kojem su „Zagrepčani“ bili bolji 3:1.

Što se rezultata tiče sve najbitnije odvijalo se u prvom dijelu, a prvi su priprijetili i bili konkretniji „Riječani“ već u 6. minuti kada se Tarabocchia odlučio na udarac s 25 metara i dobro zatresao vratnicu, dok su u 12. minuti i poentirali nakon što je vratar Zrinščak bio neoprezan na rubu kaznenog prostora i loptom napucao Tomca od kojeg se odbila u praznu mrežu, dok su u dobroj prigodi bili i u 16. minuti kada se Grčić probio po lijevoj strani i s ruba šesnaesterca gađao suprotni kut odakle se od vratnice odbila u polje. Nakon toga krenula je i konkretna serija „probuđenih“ „Zagrepčana“, odnosno, u 20. minuti, unutar kaznenog prostora odigrali su brzopoteznu akciju koju je okončao Darojković za poravnanje, a sedam minuta kasnije došli su i do prednosti kada je Domagoj Colarić izveo slobodni udarac s 20 metara i vratar Curić samo je uspio loptu odbiti na koju je natrčao Ćavar i pospremio je u mrežu. U 36. minuti došli su i do trećeg pogotka kada je unutar šesnaesterca, nakon nekoliko odbijanaca, lopta došla do Josipa Colarića koji je pogodio gornji lijevi kut vratara Curića.

U drugom dijelu bilo je „mirno“ sve do druge polovice, a onda je u 76. minuti Krznar dugom loptom iza obrane pronašao Josipa Colarića koji je „oči u oči“ pucao ravno u vratara Curića, koji je bio uspješniji i u 80. minuti kod pokušaja Darojkovića i onda su u drugoj minuti sudačke nadoknade „Zagrepčani“ propustili idealnu prigodu. Naime Vidan je, u zadnjoj liniji, na sredini igrališta promašio izbačenu loptu što je iskoristio Josip Colarić i sjurio se sam prema vratima, ali u konačnici je samo dobro uzdrmao gornju vratnicu.

  • foto00001
  • foto00002
  • foto00003
  • foto00004
  • foto00005
  • foto00006
  • foto00007
  • foto00008
  • foto00009
  • foto00010
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X