Share on facebook
Share on twitter
MOBURED

U ponedjeljak mobilni uredi Ministarstva u Martinskoj Vesi

U ponedjeljak, 1. ožujka 2021. godine mobilni uredi Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine bit će prisutni u Općini Martinska Ves.

Prvi mobilni ured raspoređen je na lokaciji Strelečko na adresi Marijana Celjaka preko nasipa br. 2. U Strelečkom će službenici zaprimati zahtjeve za obnovu objekata na području naselja Bok Palanječki, Strelečko, Tišina Kaptolska i Žirčica.

Drugi mobilni ured raspoređen je na lokaciji Općine Martinska Ves. Na toj će lokaciji službenici obrađivati zahtjeve za obnovu objekata na području naselja Ljubljanica, Martinska Ves, Desno Trebarjevo, Lijevo Trebarjevo, Desno Željezno, Lijevo Željezno, Desni Dubrovčak, Jezero Posavsko, Lijeva Luka, Mahovo, Setuš i Tišina Erdedska.

Od 9 i 30 sati do 17 sati službenici će pomagati mještanima popunjavati zahtjeve za obnovu i rješavati druga pitanja administrativne naravi.

Građani će samo uz predočenje osobne iskaznice i ispunjavanje jednostavnog obrasca moći pokrenuti postupak obnove sustavom koji je izravno povezan s katastrom, gruntovnicom i drugim službenim bazama podataka.

Zahtjeve za obnovom objekata na potresom pogođenom području nužno je popuniti najosnovnijim podacima podnositelja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X