Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

U prometnoj nesreći ozlijeđeno pet osoba

TOPUSKO – U srijedu, 10. veljače oko 7.50 sati, u mjestu Hrvatsko Selo na području Topuskog, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Nesreću je izazvao 18-godišnjak koji je upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija, dok su se u vozilu kao putnice nalazile tri 18-godišnjakinje i jedna 17-godišnjakinja. On je ulaskom u zavoj, uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom, prešao na suprotnu prometnu traku, sletio u kanal i udario u stablo. U ovoj prometnoj nesreći 18-godišnjakinja i 17-godišnjakinja su teže ozlijeđene, dok su vozač i ostale putnice zadobili lakše tjelesne ozljede.

Protiv 18-godišnjeg vozača Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnosi se kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

 

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X