Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore2

U prometnoj nesreći teško ozlijeđena 74-godišnja pješakinja

SISAK – Danas, 15. veljače, oko 12 sati, u Ulici Franje Lovrića u Sisku, dogodila se prometna nesreća u kojoj je  teško ozlijeđena pješakinja.

Do nesreće je došlo kada 46-godišnji vozač s područja Siska, približavajući se pješačkom prijelazu osobnim vozilom sisačkih registracija, nije propustio 74-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik te je udario u nju. Uslijed udarca pješakinja je pala na kolnik, a liječnička pomoć joj je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su joj okvalificirane teške tjelesne ozljede opasne za život.

U ovoj prometnoj nesreći sudionici nisu bili pod utjecajem alkohola. Zbog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, protiv vozača bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, javila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

X