policijauniverzalnagore2

U prometnoj nesreći teško ozlijeđena pješakinja

PETRINJA – Jučer, 18. kolovoza oko 11.40 sati, u ulici Matije Gupca u Petrinji, dogodila se prometna nesreća u kojoj je pješakinja teško ozlijeđena.

Nesreća se dogodila kada je 68-godišnji vozač s petrinjskog područja, uslijed neprilagođene brzine, osobnim vozilom sisačkih registracija, udario u 71-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik. Od siline udarca pješakinja je odbačena na kolnik, a u sisačkoj Općoj bolnici konstatirane su joj teške tjelesne ozljede.

Protiv vozača bit će podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu. – priopćila je danas Policijska uprava sisačko-moslavačka.


 

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X