Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijanaslov

U prometnoj nesreći u Ilovi zadobio teške tjelesne ozljede

ILOVA – U mjestu Ilova jučer oko 18 sati i 15 minuta dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Do nesreće je došlo kada je 67-godišnjak s područja Kutine, upravljao osobnim vozilom kutinskih registracija, te je uslijed ne kretanja sredinom obilježene prometne trake sletio van kolnika, udario u betonski most, preko kojeg je prešao i sletio u odvodni kanal. Zbog zadobivenih ozljeda, 67-godišnjak je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u sisačku Opću bolnicu dr.Ivo Pedišić gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede opasne za život.

Na području Policijske uprave sisačko-moslavačke provedena je preventivno-represivna akcija usmjerena na nadzor korištenja sigurnosnog pojasa i nepropisne uporabe mobitela u prometu. Tijekom provođenja ove akcije, policijski službenici su utvrdili ukupno 69 prometnih prekršaja, od kojih se 48 odnosilo na ciljane prekršaje, od čega 37 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa i 11 prekršaja nepropisne upotrebe mobitela u vožnji.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X