DDK_1

U prvoj ovogodišnjoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi prikupljeno 77 doza

PETRINJA – U prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Petrinja održana je prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi u sklopu koje je prikupljeno 77 doza krvi, od čega su šest doza darovale žene, a 71 dozu su darovali muškarci. Akciji su pristupile 103 osobe, a po prvi puta krv su darovali jedna žena i pet muškaraca.

„Zahvaljujemo se svima na brojnom odazivu. Posebno nas raduju brojni mladi koji su se odazvali i iskazali želju za darivanjem krvi i takvim činom pokazali svoju plemenitu stranu. Hvala svima koji su darovali krv, ali jednaka zahvala i onima koji su imali želju dati krv, no nisu uspjeli. Nadamo se da ih to neće obeshrabriti i da će doći na našu iduću akciju u mjesecu svibnju“, kazala je Ivana Malović, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Petrinja.

Također najavljuje kako će sljedeća akcija dobrovoljnog darivanja krvi za vojne djelatnike biti održana 5.ožujka ove godine u vojarni „Pukovnik Predrag Matanović“.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X