Izbornik
policijauniverzalnagore

U Radićevoj divljač naletjela na automobil, policija utvrdila da je vozač imao 1,76 promila

PETRINJA – U Ulici Stjepana Radića u Petrinji u subotu 16.svibnja oko 23 sata i 40 minuta, došlo je do naleta divljači na osobni automobil. Do naleta je došlo kada se 33-godišnji vozač s područja Petrinje, osobnim automobilom sisačkih registracija kretao ulicom Stjepana Radića u Petrinji, pod utjecajem alkohola od 1,76 promila,  gdje je u jednom trenutku iz kanala na kolnik istrčala divljač (srna) i udarila u prednji dio automobila.

Divljač je od zadobivenih ozljeda na mjestu uginula te je istu preuzela odgovorna osoba nadležne lovačke udruge. Vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu bit će podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja.

U mjestu Perna, policija je jučer oko 16 sati zaustavila osobno vozilo karlovačkih registracija kojim je upravljao 58-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,62 promila i prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom.  Kako se radilo o ponavljaču prekršaja, tj. o recidivistu, uhićen je i sljedećeg dana doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda koji ga je kaznio zatvorskom kaznom do 15 dana.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X