Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijastopnaslov

U siječnju se dogodile 23 prometne nesreće što je 10 više nego prošle godine

Policijska postaja Petrinja je analizirala stanje sigurnosti na cestama u siječnju i usporedila podatke sa siječnjem prošle godine. Prošlog mjeseca ukupno se dogodilo 23 prometnih nesreća. Od toga je 5 prometnih nesreća bilo s ozlijeđenim osobama, 15 prometnih nesreća je bilo s materijalnom štetom. Ukupno je nastradalo 8 osoba, a sve su zadobile lakše tjelesne ozljede.

Za usporedbu, prošle godine se tijekom siječnja dogodilo 13 prometnih nesreća od kojih su 3 nesreće bile s ozlijeđenim osobama, 10 prometnih nesreća je bilo s materijalnom štetom. U navedenim prometnim nesrećama, u 3 prometne nesreće, nastradale su ukupno 4 osobe i sve su bile lakše ozlijeđene. Shodno navedenom vidljivo je da se broj prometnih nesreća u 2021. godini u odnosu na 2020. povećao za 10 prometnih nesreća, sa ozlijeđenim osobama se povećao za 2, s materijalnom štetom se povećao za 8 prometnih nesreća. Broj lako ozlijeđenih osoba povećao se za 4 osobe u odnosu na 2020.godinu dok teško ozlijeđenih osoba nije bilo niti u 2021. niti u 2020. godini. Smrtno stradalih osoba nije bilo niti u 2020. niti u 2021. godini. Policijski službenici su u siječnju poduzeli 44 represivnih mjera, dok je prošle godine 2020. godine bilo poduzeto 137 mjera.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X