Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
covid

U Sisačko-moslavačkoj županiji četiri novooboljele osobe od COVID-19

U Sisačko-moslavačkoj županiji, na današnji dan, četiri su novooboljele osobe od zarazne bolesti COVID-19. Jedna osoba je s područja grada Siska te je poznat izvor zaraze, jedna osoba je s područja općine Lekenik i u tijeku je epidemiološka obrada.

Dvije osobe su s područja općine Topusko i poznat je izvor i mjesto zaraze, one predstavljaju dio oboljelih u epidemiji zarazne bolesti COVID-19 koja je zahvatila mali privatni obiteljski dom za starije i nemoćne. U tom domu dosad je oboljelo 7 osoba i to 4 korisnice i 3 djelatnice doma.

“Molimo sve žitelje županije neka se i dalje pridržavaju mjera i preporuka Nacionalnog stožera jer na taj način ostajemo odgovorni prema sebi i drugima.”, ističe Načelnik Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije doc. dr. sc. Roman Rosavec v.r.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X