policijanaslov

U Sisku udario pijanog pješaka, u Vorkapiću vozio sa 1,55 promila

SISAK – U Ulici Mije Goričkog u Sisku u nedjelju 22.ožujka u 7 sati i 30 minuta dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen pješak. Do nesreće je došlo kada je 35-godišnjak iz Siska, osobnim vozilom sisačkih registracija, stražnjim dijelom vozila izlazio iz dvorišta i udario u 65-godišnjeg pješaka koji se kretao nogostupom pod utjecajem alkohola od 1,23 promila. Pješak je završio u sisačkoj Općoj bolnici dr.Ivo Pedišić gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola te će biti kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

U mjestu Vorkapić, policijski službenici su u nedjelju 22.ožujka oko 15 sati zaustavili neregistrirano osobno vozilo, kojim je prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom i pod utjecajem alkohola od 1,55 promila, upravljao 58-godišnjak s područja Topuskog. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu bit će podnijeti optužni prijedlozi zbog počinjenih prekršaja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X