Izbornik
policijauniverzalnagore2

U Sisku vozio sa 2,28 promila, drugi vozač kažnjen sa 7500 kuna

SISAK – U Ulici Obala Ruđera Boškovića u Sisku policijski službenici su 2.listopada oko 14 sati zaustavili osobno vozilo kutinskih registracija kojim je upravljao 53-godišnjak s područja Siska i to prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom. Vozač je uhićen i doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku koji ga je kaznio novčanom kaznom u iznosu od 7500 kuna.

Također jučer oko 17 sati u sisačkoj Ulici Augusta Cesarca, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo sisačkih registracija kojim je upravljao 64-godišnjak s područja Siska pod utjecajem alkohola od 2,28 promila.

Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu biti će podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X