Izbornik
dndigraonica19a

U sklopu Dječjeg tjedna održana Igraonica i radionica „Zajedno u igri“

PETRINJA – U sklopu Dječjeg tjedna u Petrinji u prostorijama Društva Naša djeca Petrinja za sve mališane održana je igraonica koju je vodila Antonela Gorup. Iz Društva najavljuju kako uskoro nastavljaju s igraonicama pod stručnim vodstvom odgajateljice Ivane Kadečka, a nadaju se kako će se njihovom pozivu na igraonice odazvati i studenti Učiteljskog fakulteta u Petrinji.

Na samom kraju Dječjeg tjedna, za učenike Prve osnovne škole Petrinja Ivana Paun i Ana Vračko, studentice Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, smjer edukacijska rehabilitacija, održale su radionicu pod nazivom „Zajedno u igri“.

Navedena radionica provedena je s petim razredima ove škole. Kroz razne pokretne igre, zabavu i smijeh, učenici su dobili priliku bolje upoznati jedni druge, surađivati te raditi na međusobnom povezivanju. Na kratko su školske klupe zamijenili igrom, stvarali su kipove svojim tijelima, pisali po leđima, natjecali se, a na kraju su sudjelovali u pričom vođenoj masaži.

„Učenici su, na njima blizak način, dobili priliku spoznati važnost zajedničkog reda i uloge svakog od njih u ostvarivanju cilja“, ističu iz Društva Naša djeca Petrinja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X