Izbornik
abdicpetrinja19gore

U službeni posjet Petrinji stigao načelnik Općine Velika Kladuša Fikret Abdić

PETRINJA – U službeni posjet Gradu Petrinji stigao je Fikret Abdić, načelnik Općine Velika Kladuša i njegov savjetnik Ervin Abdić. U Maloj vijećnici petrinjske Gradske uprave primio ga je petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović, privremena pročelnica Upravnog odjela za EU fondove i razvoj Edisa Mašinović, privremeni pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i imovinu, Ante Marić te direktor Komunalac Petrinja, Vlado Lovreković.

„Na sastanku je prezentiran novi dugoročni projekt poljoprivredne proizvodnje putem fondova Europske unije na temelju međunarodnog sporazuma o suradnji Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora. Inicijativa je pozitivno prihvaćena od strane gradonačelnika Darinka Dumbovića jer postoje pozitivna zajednička iskustva u projektu Promocija i zaštita kestena čiji je nositelj općina Velika Kladuša, a upravo jedan od partnera je Grad Petrinja. Ervin Abdić, savjetnik velikokladuškog načelnika je prezentirao prednosti ove inicijative i značaj za lokalne zajednice i regiju putem fondova EU. U vezi sa ovim projektom dogovoren je operativni sastanak koji će se uskoro održati u Velikoj Kladuši“, priopćili su iz Grada Petrinje.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X