bolnicasisak2020

U SMŽ nema novooboljelih u zadnjih 24 sata, u kućnu izolaciju stavljeno 23 zdravstvenih djelatnika

SISAK – Iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije stiglo je priopćenje u kojem stoji: „Danas nema novooboljelih pacijenata od COVID-a 19 u Sisačko-moslavačkoj županiji. Uzeti uzorci za laboratorijsku dijagnostiku kod 19 pacijenata su negativni, a 5 je još u izradi. Suradnja s PU Sisačko-moslavačkom je izvrsna i bez njihovog angažmana, aktivnosti i zalaganja ne bi bilo poštivanja i provedbe svih naputaka i preporuka Nacionalnog stožera u željenom obliku.

Pod zdravstveni nadzor tipa samoizolacije u kući stavljeno je 5 liječnika, 15 medicinskih sestara, 1 fizioterapeut, 2 ing. med. radiologije. Opća bolnica „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak normalno izvršava sve radne zadatke i obveze – nema ispada u funkcioniranju zdravstvenog sustava. U izolacijskoj jedinici Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak nalaze se četiri pacijenta, a ostali su na kućnom liječenju. Apeliramo na sve kako ovo nije vrijeme za druženja već je vrijeme za dosljedno provođenje svih izdanih uputa i preporuka kako bi zajedničkim snagama spriječili daljnju propagaciju ove ozbiljne bolesti. Uspjeh borbe protiv ove bolesti ovisi o svijesti i disciplini svih naših stanovnika.“- stoji u izvješću Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X