Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
DDK_1

U studenom akcija dobrovoljnog darivanja krvi

PETRINJA – Gradsko društvo Crvenog križa Petrinja organizira akciju dobrovoljnog darivanja krvi 9.studenog.  Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Petrinja Ivana Malović ističe kako smo zadnjih dana svjedoci  brojnih medijskih objava veznih za smanjene količine doza krvi u Republici Hrvatskoj uzrokovane smanjenim odazivom darivatelja krvi uzrokovanih epidemijom koronavirusa u Republici Hrvatskoj te dodaje: „Upravo iz tog razloga htjeli bismo unaprijed izvijestiti naše darivatelje kao i one koji žele darivati krv kako će Gradsko društvo Crvenog križa Petrinja organizirati akciju dobrovoljnog darivanja krvi 9. studenog 2020. godine i to u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Petrinja, Turkulinova 7 od 12 – 18 h.

Ljubazno molimo sve naše postojeće darivatelje da se odazovu kao i one koji imaju želju darivati krv. Zalihe doza krvi su iznimno smanjenje i doista je svaka nova doza krvi zlata vrijedna. Unaprijed hvala svima koji će doći na akciju i pokazati koliko veliko i humano srce građani Petrinje imaju. Akcija će biti organizirana prema uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite uz maksimalno poštivanje sigurnosnih mjera na samoj akciji. Molimo sve za poštivanje razmaka od 2 m, te za strpljenje i razumijevanje ako bude dužih čekanja.“, istaknula je Malović.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X