Share on facebook
Share on twitter
cjepivocovid19

U subotu cijepljenje s drugom dozom cjepiva protiv COVID-a 19

PETRINJA – Iz Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije izvijestili su kako će u subotu 23. siječnja od 10:00 do 12:00 sati u Vojarni „Pukovnik Predrag Matanović“ u Petrinji cijepiti s drugom dozom cjepiva sve osobe koje su u toj Vojarni cijepljene prvi puta 2. siječnja ove godine.

Djelatnici Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo cijepit će u subotu od 10:30 do 12:00 sati na Pigiku u Petrinji s drugom dozom cjepiva sve osobe koje su tamo cijepljene prvi puta 2. siječnja 2021. godine.

“Mole se sve cijepljene osobe da ponesu svoje cjepne kartone. Toga dana neće biti cijepljene osobe koje prvi puta nisu cijepljene 2. siječnja 2021. godine.”, poručuju iz Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije.

Foto: ilustracija

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X