Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
taborište

U Taborištu smrtno stradao 37-godišnjak

TABORIŠTE – Jučer, 6. lipnja, oko 19 sati, u mjestu Taborište na petrinjskom području, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Naime, do nesreće je došlo kada je 37-godišnjak s područja Petrinje upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija. On je izlaskom iz zavoja, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i sletio van kolnika uslijed čega je došlo do prevrtanja vozila koje je potom udarilo u stablo. Tom prilikom vozač je ispao iz vozila i nije koristio sigurnosni pojas.

Tijelo smrtno stradaloga prevezeno je u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija, a policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku u svezi ove prometne nesreće proslijediti izvješće.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X