Izbornik
miki

U Uredu petrinjskog gradonačelnika organiziran prijam za obitelj Cvetanović

PETRINJA – U Uredu petrinjskog gradonačelnika organiziran je prijam za obitelj Cvetanović iz Mošćenice, odnosno majku Goranku i sina Miloša koji je 2013. godine obolio od virusnog meningitisa i postao nepokretan, te se od tada zajedno bore s ovom bolesti.

Domaćin im je bio gradonačelnik Darinko Dumbović, sa svojom zamjenicom Viktorijom Kaleb, te je tom prigodom kazao: „Ponosan sam što je ova obitelj unatoč velikim zdravstvenim problemima koji su ih snašli dala sve od sebe da bude samostalna i poduzetna i na taj način pokaže kako su stvarna vrijednost naše Mošćenice i Grada Petrinje. Nažalost, bolest je došla 2013. godine, ali nastojali smo odmah reagirati i pomoći za barem dio vaših problema. Drago mi je da ima pomaka, to me zaista veseli, one prve godine su bile teške, bilo je teško gledati tako mladog čovjeka nepokretnog u krevetu. U međuvremenu smo napravili dizalo u Gradskoj upravi i cilj nam je pokazati da komunikacija s Uredom gradonačelnika nije problem niti za osobe s poteškoćama i bolestima. Grad je tu i pomaže koliko može.“

Goranka Pereković Cvetanović, majka oboljelog Miloša istaknula je kako je došla zahvaliti gradonačelniku Dumboviću na tome što nije ignorirao njezinu molbu za pomoć i pomogao im je u njihovim najtežim trenucima, te je u svoje i sinovo ime gradonačelniku uručila Zahvalnicu.

Na kraju je Miloš Cvetanović kazao kako je već sedam godina bolestan, ali da je od početka bolesti ipak dosta napredovao i to upravo zahvaljujući pomoći koju su mu Grad i gradonačelnik pružili, te je naglasio: „Da Vas nije bilo ja sada ne bih sjedio ovdje s vama. Zato sam i htio doći, ovo je moj prvi dolazak u ovu zgradu nakon sedam godina. Ovim putem se javno zahvaljujem gradonačelniku, saborskom zastupniku i našem sumještaninu na velikoj pomoći.“

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X