Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
covidnaslov

U županiji danas 145 novooboljelih od COVID-19

U Sisačko-moslavačkoj županiji, na današnji dan je sto četrdeset i pet novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. Riječ je o šezdeset i dvije osobe s područja grada Siska, dvadeset i dvije osobe s područja grada Popovače, devetnaest osoba s područja grada Kutine, devet osoba s područja grada Novske, pet osoba s područja grada Petrinje, pet osoba s područja općine Lekenik, četiri osobe s područja grada Hrvatska Kostajnica, četiri osobe s područja grada Gline, četiri osobe s područja općine Sunja, četiri osobe s područja općine Lipovljani, dvije osobe s područja općine Dvor, dvije osobe s područja općine Velika Ludina, jednoj osobi s područja općine Hrvatska Dubica, jednoj osobi s područja općine Topusko te jednoj osobi s područja općine Martinska Ves.
“Molimo sve stanovnike za razumijevanje i odgovornost te neka se pridržavaju odluka i mjera Nacionalnog i Županijskog stožera kako spriječili daljnje širenje ove zarazne bolesti.”, istaknuo je načelnik Županijskog stožera civilne zaštite Roman Rosavec.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X