Share on facebook
Share on twitter
covidnaslov

U županiji danas 145 novooboljelih od COVID-19

U Sisačko-moslavačkoj županiji, na današnji dan je sto četrdeset i pet novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. Riječ je o šezdeset i dvije osobe s područja grada Siska, dvadeset i dvije osobe s područja grada Popovače, devetnaest osoba s područja grada Kutine, devet osoba s područja grada Novske, pet osoba s područja grada Petrinje, pet osoba s područja općine Lekenik, četiri osobe s područja grada Hrvatska Kostajnica, četiri osobe s područja grada Gline, četiri osobe s područja općine Sunja, četiri osobe s područja općine Lipovljani, dvije osobe s područja općine Dvor, dvije osobe s područja općine Velika Ludina, jednoj osobi s područja općine Hrvatska Dubica, jednoj osobi s područja općine Topusko te jednoj osobi s područja općine Martinska Ves.
“Molimo sve stanovnike za razumijevanje i odgovornost te neka se pridržavaju odluka i mjera Nacionalnog i Županijskog stožera kako spriječili daljnje širenje ove zarazne bolesti.”, istaknuo je načelnik Županijskog stožera civilne zaštite Roman Rosavec.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X