Učenička olimpijada u Jabukovcu za kraj školske godine Učenička olimpijada u Jabukovcu za kraj školske godine
JABUKOVAC/PETRINJA – U subotu, 09. lipnja 2018. godine, u školskom dvorištu u Jabukovcu održana je tradicionalna „vjeronaučna olimpijada“ povodom kraja školske godine na kojoj... Učenička olimpijada u Jabukovcu za kraj školske godine

JABUKOVAC/PETRINJA – U subotu, 09. lipnja 2018. godine, u školskom dvorištu u Jabukovcu održana je tradicionalna „vjeronaučna olimpijada“ povodom kraja školske godine na kojoj su aktivno sudjelovali učenici pravoslavnog vjeronauka iz O.Š. Jabukovac sa svojim prijateljima, učenicima iz drugih škola.

Za uloženi trud pri savladavanju novog gradiva, kao i za humanitarni rad u kojem su tijekom školske godine bili izuzetno aktivni, učenici su bili nagrađeni pohvalnicama, dok su za sudjelovanje na „vjeronaučnoj olimpijadi“ bili nagrađeni medaljama.

U koordinaciji sa nadležnim parohom petrinjskim, protojerejem Sašom Umićevićem igre je osmislio i vodio učitelj Emir Trklja.

Nakon igara, u seoskom Društevnom domu, za sve prisutne pripremljen je svečani posni ručak, koji su pripremili članovi КUD-a „Zvuci Banije“ iz Jabukovca uz pomoć drugih majki.

 

Komentari

Kristina Jakopović Šefica Marketinga / Novinar

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. U programu Petrinjskog radija uređuje emisiju Vidikovac, dok ju slušatelji ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.