Izbornik
potres 1

Uklanjanje teško oštećenih objekata na Banovini

Na potresom pogođenom području Sisačko-moslavačke županije, dosad je uklonjeno 117 objekata koji su prijetili sigurnosti.

Točnije, uklonjena su 52 objekta u Petrinji, 23 u Glini, u Sisku njih 14, Majuru 3, Donjim Kukuruzarima dva objekta, Lekeniku 5, Jasenovcu 2, Kravarskom 3, Martinskoj Vesi 5, a na području Hrvatske Kostajnice uklonjeno je 8 objekata.

Uklonjeno je i 30 poslovnih objekata, 17 stambeno-poslovnih, 6 višestambenih, 8 gospodarskih i jedan sakralni objekt te 52 obiteljske kuće.

U tijeku je uklanjanje objekata na 20 lokacija od kojih je njih 8 u Petrinji, 7 u Hrvatskoj Dubici, dvije na području Hrvatske Kostajnice te po jedna lokacija na području Siska, Martinske Vesi i Dvora.

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X