Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijanaslov

Ukrali drvenu građu i električne kablove u vrijednosti gotovo sto tisuća kuna  

Policijski službenici proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca starosti 20, 27 i 45 godina. Naime, njih se sumnjiči da su u utorak, 17. studenoga, u mjestu Palanjek Pokupski, na lekeničkom području, motornom pilom prerezali i ukrali 59 drvenih planjki s podloge željeznog mosta, oštetivši općinu Lekenik za 35.000 kuna.

 Daljnjim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je da su 27-godišnjak i 45-godišnjak, u srpnju ove godine, u krugu sisačke Opće bolnice iz prostorije zgrade koja je u izgradnji, ukrali tri kolotura tzv. trombla, na kojima je bilo namotano više stotina metara električnog kabela. Materijalna šteta cijeni se na 64.000 kuna. Osumnjičeni će uz posebno izvješće zbog kaznenog djela krađa i ugrožavanje prometa opasnom radnjom ili sredstvom biti predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

Mladost tricom za tri boda

PETRINJA – Nogometaši petrinjske Mladosti, u 16. kolu Treće hrvatske nogometne lige – Središte, ugostili

X