Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

Ukrao dvokrilna metalna vrata, policija zabilježila i provalu u kiosk

PETRINJA – U Vinogradskoj ulici u Petrinji u razdoblju od 10.do 17.oujka, nepoznati počinitelj je ukrao dvokrilna metalna vrata. Od 72-godišnjeg vlasnika, koji štetu procjenjuje na oko sedam tisuća kuna, zaprimljena je kaznena prijava, a za počiniteljem se traga.

Traga se i za provalnikom koji je u subotu 20.ožujku na Trgu Petra Preradovića u Petrinji provalio u kiosk i ukrao cigarete. Od odgovorne osobe koja procjenjuje štetu na oko tisuću kuna, zaprimljena je kaznena prijava.

Nepoznati počinitelj 19.ožujka u Glini, u trgovini mješovitom robom, iskoristio nepažnju 58-godišnjakinje i ukrao novčanik s pulta trgovine. U mjestu Mužilovčica sa četvrtka na petak, 18./19.ožujka, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu mješovitom robom i ukrao novčani polog, prehrambene proizvode i cigarete. Vlasnik štetu procjenjuje na više tisuća kuna. Nepoznati počinitelj je u Popovači provalio u skladište trgovine mješovitom robom i iz sefa ukrao dnevni utrošak. Šteta je procijenjena na par tisuća kuna. Od oštećenih su zaprimljene kaznene prijave, a za kradljivcima se traga.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X