Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
DVD Odranski Obrež

Unatoč hladnoći i minusima, vatrogasci i dalje na intervencijama sanacije

SISAK/GLINA/PETRINJA – Vatrogasne snage angažirane na području Sisačko-moslavačke županije su tijekom 14. siječnja 2021. godine nastavile sa radom na intervencijama zbog uklanjanja posljedica potresa.

Na području Vatrogasne operativne zone (VOZ) Glina angažirana su 92 vatrogasca s 32 vozila s područja vatrogasnih zajednica županija (VZŽ) Šibensko-kninske, Koprivničko-križevačke, Krapinsko-zagorske, Karlovačke te Državna vatrogasna intervencijska postrojba Šibenik i Splitkao i lokalne vatrogasne snage. Zabilježeno je 80 intervencija.

Na području VOZ Sisak angažirana su 62 vatrogasca s 19 vozila iz Zagrebačke županije,lokalnih DVD-a i Javne vatrogasne postrojbe Sisak. Evidentirane su 53 intervencije.

Na području VOZ Petrinje angažirano je 60 vatrogasaca s 21 voziloms područja VZŽ Primorsko-goranske, Splitsko-dalmatinske, Dubrovačko-neretvanske, Požeško-slavonske i Grada Zagreba te lokalne vatrogasne snage.Evidentirane su 32 intervencije.

Prema trenutno obrađenim podacima za 14. siječnja 2021. godine, ukupno je angažirano 214 vatrogasaca sa 72 vatrogasna vozila. Ukupno je evidentirano 165 vatrogasnih intervencija.

Prema trenutno obrađenim podacima, od dana 28.prosinca 2020. do dana 14.siječnja 2021. na intervencijama uklanjanja posljedica razornog potresa koji je pogodio područje Sisačko-moslavačke županije, kumulativno je sudjelovalo 8591 vatrogasac sa 2142 vatrogasna vozila, a odrađeno je 9647 intervencija.

Kristina Jakopović

Kristina Jakopović

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. Slušatelji je ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.

NAJNOVIJE VIJESTI

X