Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
20201029_104614ww

Uništeni stupići na putu do Lovrakove škole bit će uskoro vraćeni

PETRINJA – Uobičajeni put do Osnovne škole Mate Lovraka za jedan dio učenika ove jeseni izgleda drugačije. Naime, netko je počupao stupiće na putu koji spaja Vatrogasnu i Ulicu Mirka Antolića. Radi se o pedesetak metara puta kojim sada prometuju i automobili kako bi skratili put do obližnje škole.

Ova činjenica je zabrinula djeda Iliju Marčinkovića jer njegovi unuci, inače učenici Lovrakove škole, ovuda prolaze svakog dana. Nerijetko se u zadnje vrijeme na tom dijelu mimoilaze s automobilima.

„Tu su inače bili postavljeni stupci da vozila ne mogu prometovati. Netko je to počupao i bacio u potok. Auti prometuju, imaju tu i friški tragovi. Ovaj problem je javljen i Gradu nedugo nakon početka školske godine, no do sada ništa nije realizirano.“, rekao nam je 29.listopada djed Ilija.

Iz Grada Petrinje nam 4.studenog na naš upit o navedenom problemu stiže kratki odgovor kako će se problem riješiti: „Komunalac Petrinja d.o.o. u najkraćem roku će ponovno postaviti stupiće na pješačkom prilazu OŠ Mate Lovraka, kako bi se spriječio promet motornih vozila te osigurao što sigurniji pristup djece do škole.“, stoji u odgovoru iz Grada Petrinje.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X