FB_IMG_1577881793225

Uplovili u Novu 2020.godinu u petrinjskom Gradskom parku

PETRINJA – U petrinjskom Gradskom parku, pod pokroviteljstvom Grada Petrinje, građani su dočekali Novu 2020.godinu uz grupu Viking. Nakon dvije uzastopne godine dočeka u petrinjskom višestoljetnom parku u Strossmayerovom šetalištu, koji se pokazao, prema reakcijama građana kao pun pogodak, doček je ponovno organiziran kod paviljona.

Grupa Viking je brojnim domaćim hitovima zagrijala petrinjsku publiku. U prvim minutama nove godine nasmijane građane dodatno je obradovao već tradicionalni novogodišnji vatromet.

U ponoć se građanima prigodnim riječima uz zdravicu, obratio i petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović koji je svima poželio sve najljepše u Novoj 2020.godini u nadi ispunjena mnogih planova i želja.

Zabava je u petrinjskom Gradskom parku potrajala dugo u noć, a rasplesani i veseli Petrinjci i naši gosti su zadovoljni ispratili još jednu staru, te optimistično ušli u Novu 2020. godinu s velikim nadanjima i očekivanjima.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X