Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
alkoholvoznja

Upravljali vozilom pod utjecajem alkohola

Jučer, 6. svibnja oko 14 sati, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, kod Kutine dogodila se prometna nesreća do koje je došlo kada je 64-godišnjak iz Županje upravljao osobnim vozilom županjskih registracija, pod utjecajem alkohola od 2,33 promila i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta. On se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, prešao je na desnu prometnu traku  i udario u vozilo koje se kretalo u istom smjeru. Nakon toga nastavio je vožnju te je naknadno zaustavljen.Uhićen je i do otriježnjenja smješten u posebne prostorije Policijske postaje te je zbog počinjenih prekršaja doveden nadležnom Općinskom sudu.

Istog dana, oko 22.20 sati u Zagrebačkoj ulici u Novskoj, u kontroli prometa zaustavljeno je osobno vozilo kutinskih registracija kojim je pod vidim utjecajem alkohola (odbio alkotestiranje) upravljao 49-godišnjak s područja Novske. Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a zbog počinjenog prekršaja protiv vozača bit će podnijet optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu. – priopćila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X