Share on facebook
Share on twitter
maskeuniverzalna

Ušetao u Policijsku postaju Glina iako mu je izrečena mjera samoizolacije

GLINA – U prostorije upravnih poslova Policijske postaje Glina jučer u jutarnjim satima pristupio je 66-godišnjak kojemu je određena mjera samoizolacije. U poslijepodnevnim satima, na izlazu iz Republike Hrvatske na granični prijelaz Jasenovac, pristiglo je osobno vozilo slovenskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 61-godišnjak, a kao putnik u vozilu se nalazio 39-godišnji bosanskohercegovački državljanin. Izvršenom graničnom kontrolom utvrđeno da nisu tranzitirali kroz Republiku Hrvatsku, niti su posjedovao negativan PCR test, već su kratkotrajno boravili na području Republike Hrvatske.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o izmjeni i dopunama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti prema kojemu je predviđena novčana kazna u iznosu od osam do 15 tisuća kuna, izdan im je prekršajni nalog.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X