sasaparoh

Uskrsna čestitka petrinjskog paroha Umićevića: „Čvrsto se nadamo da će u našim srcima uskrsnuti sve one istinske vrijednosti“

PETRINJA – Čestitku povodom uskršnjih blagdana uputio je i petrinjski paroh Saša Umićević:

“U ove dane kada sve stvoreno dobiva svoj smisao Кristovim Uskrsnućem, čestitamo vam Praznik vječnoga života.

Radujući se velikom danu i neprolaznom događaju koje Uskrsenje sa sobom nosi, čvrsto se nadamo da će u našim srcima uskrsnuti sve one istinske vrijednosti koje je čovjek po svome naznačenju dobio, a Isus Svojom golgotskom žrtvom potvrdio, te da će zauvijek nestati tama mržnje i netrpeljivosti među ljudima, djecom Božjom.

Svojim čestitkama pridružujemo i iskrene molitve da budemo povezani i ujedinjeni jednakim željama, osjećanjima i mislima. Proslava Uskrsa neka nas ispuni tako da još jače čuvamo jedni druge, jače se molimo jedni za druge i svuda izričito tražimo opće dobro za sve.

U radosnom ushićenju, pozdravljamo vas pozdravom radosti i novog života.

Sretan Uskrs!” – stoji u čestitci.


 

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X