katarinamatijeviclogopedija2020

Usluge Kabineta za logopedsku podršku odgođene do daljnjega

PETRINJA – Sukladno preporukama stručnih službi, vezano uz COVID-19, bolest uzrokovanu novim koronavirusom, nakon zatvaranja predškolskih i školskih ustanova, u Kabinetu za logopedsku podršku, koji djeluje pri Pučkom otvorenom učilištu Hrvatski dom Petrinja, odgađaju se svi termini. Ističu kako ne mogu osigurati potpunu dezinfekciju i čišćenje prostora između svake terapije, a sukladno uputama za „Čišćenje i dezinfekciju prostorije bez oboljelih“ koju su objavili Hrvatski zavod za javno zdravstva i Svjetska zdravstvena organizacija.

„Trenutna obustava na snazi je kao i za vrtiće i škole, dva tjedna, dakle do 30.ožujka, a početak ili daljnja obustava ovisit će o preporukama stručnih službi. O svim promjenama obavijestit ćemo vas na mrežnim stranicama. Sve upite možete uputiti telefonski ili na e-mail : [email protected]“, istaknula nam je Katarina Matijević, voditeljica Kabineta za logopedsku podršku koji djeluje pri Pučkom otvorenom učilištu Hrvatski dom Petrinja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X