bolnicasisakuniverzalna

Već 11 dana bez novooboljelih od COVID-a 19 u našoj županiji

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije na današnji dan u našoj županiji nema novooboljelih pacijenata, što je već jedanaesti dan bez novooboljelih na području Sisačko-moslavačke županije. „Još su tri pacijenta na županijskm području koja boluju od ove zarazne bolesti“, istaknuli su iz županijskog Stožera civilne zaštite.

Sisačko-moslavačka županija je sedma županija sa najmanjim brojem zaraženih od COVID-a 19. Prvi slučaj oboljelog od koronavirusa u našoj županiji pojavio se 12.ožujka, a posljednji slučaj imali smo 11.svibnja. Prema podacima sa službene stranice Vlade, koronavirus.hr, od 36 pacijenata s našeg područja do sada, 20 je bilo muškaraca, a 16 žena oboljelih od COVID-a 19.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X