policijauniverzalnagore2

Velike brzine na autocesti A3 i 15 dana zatvora za vozača

U subotu, 12. listopada oko 14.30 sati, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac zaustavljen je osobni automobil marke BMW, njemačkih registracija, kojim je iz smjera Lipovca brzinom 215 od km/h upravljao 27-godišnji državljanin Njemačke.

Idućeg dana, 13. listopada oko 11.15 sati, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac zaustavljena su dva osobna vozila švicarskih registracija, kojima su iz smjera Zagreba upravljali 43-godišnji i 32-godišnji državljani Sjeverne Makedonije.  Vozilom marke Porsche, brzinom od 243 km/h upravljao je 43- godišnjak, dok je 32-godišnjak upravljao vozilom marke BMW brzinom od 229 km/h. Zbog počinjenih prekršaja prekoračenja najveće dopuštene brzine vozačima je izdan obavezni prekršajni nalog i izrečena novčana kazna od 5000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije na području Hrvatske u trajanju od mjesec dana.

 15 dana zatvora za vozača

 U subotu, 12. listopada oko 17 sati u ulici Otokara Keršovanija, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo kutinskih registracija, kojim je upravljao 29-godišnjak iz Siska prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom „B“ kategorije. Kako se radilo o ponavljaču tj. recidivistu, uhićen je i sljedećeg dana doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku koji

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X