vet-vrt

Veterani počeli uređivati i okoliš oko svojih prostorija

PETRINJA – U Udruzi ratnih veterana – veterana Domovinskog rata Grada Petrinje odlučili su lijepo vrijeme iskoristiti i za uređenje okoliša pokraj svojih prostorija u Gajevoj ulici 40/1.

„Planiramo urediti naš okoliš, odnosno posaditi cvijeća, drveća, grmova i nadamo se da će nam svima biti ljepše ovdje dolaziti i boraviti, kao i našim gostima.“ – kazala je Višnja Popović, članica Izvršnog odbora, te je dodala: „Dečki su na početku očistili teren od korova i kamenja, navezli smo zemlju, dobili smo i šljunak za niveliranje uz zidove, a sadnice smo donijeli sami i nadamo se da će to za godinu-dvije dana biti „kućica u cvijeću“, odnosno može se reći da ima cvijeća i drveća iako je to tek početak.“

Također, kroz izvjesno vrijeme u planu im je i postavljanje vrtnih klupa i stolova kako bi u konačnici taj dio prostora postao mali vrt za odmor i druženje.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X