Vikend rekorder vozio sa 2,89 promila Vikend rekorder vozio sa 2,89 promila
PETRINJA/DVOR/KUTINA – Oko 1.40 sati u nedjelju, 14. listopada, u Petrinji je u prometu zatečen 19-godišnjak, koji je osobnim automobilom zagrebačkih registracija upravljao pod... Vikend rekorder vozio sa 2,89 promila

PETRINJA/DVOR/KUTINA – Oko 1.40 sati u nedjelju, 14. listopada, u Petrinji je u prometu zatečen 19-godišnjak, koji je osobnim automobilom zagrebačkih registracija upravljao pod utjecajem alkohola od 1,33 promila i prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita. Izdana mu je naredba o smještaju u posebne prostorije policijske postaje do otriježnjenja, a zbog počinjenih prometnih prekršaja protiv njega će nadležnom sudu biti podnesen optužni prijedlog.

U subotu, 13. listopada oko 1 sat u noći, prilikom kontrole prometa u Međuriću, na kutinskom području, zatečen je 44-godišnjak, koji je osobnim automobilom kutinskih registracija upravljao pod utjecajem alkohola od 2,89 promila. Provjerom je utvrđeno da mu je oduzeta vozačka dozvola zbog neodazivanja izvanrednom liječničkom pregledu te je isključen iz prometa i do otriježnjenja zadržan u posebnoj prostoriji policije postaje. Protiv njega će nadležnom prekršajnom sudu biti podnesen optužni prijedlog temeljem Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Istoga dana oko 22.30 sati u Trgovima, mjestu na području Dvora, zaustavljen je osobni automobil sisačkih registracija, kojom je pod utjecajem alkohola od 1,49 promila upravljao 32-godišnji vozač. Do otriježnjenja je zadržan u policijskoj postaji i prekršajno prijavljen zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.