Izbornik

Vjernici iz Riječi Života posjetili kontejnersko naselje Mošćenica

MOŠĆENICA – U subotu 19. studenog nekoliko vjernika iz crkava Riječ Života u Sisku i Zagrebu posjetilo je kontejnersko naselje Mošćenica, u kojem borave stradalnici potresa na Banovini. Cilj je bio osobni kontakt s ljudima koji već treću zimu zaredom ne provode u vlastitim domovima, prenijeti im da nisu zaboravljeni.

Crkve Riječ Života pribavile su i donijele neke od osnovnih prehrambenih i higijenskih potrepština, kao i knjižicu Nada autorice Joyce Meyer, jer im je nada toliko potrebna.

Stanovnici naselja rado su razgovarali s posjetiocima, kojima su iznijeli svoja iskustva potresa na Banovini, te kroz osobne razgovore primili ohrabrenje. Iz Kršćanskog centra “Riječ Života” ističu kako planiraju ponovni posjet uz božićni program za djecu u vrijeme Adventa.

Crkve Riječ Života u Sisku i drugim gradovima u Hrvatskoj od potresa u prosincu 2020. godine, osim pružanja praktične pomoći, mole i vjeruju Bogu za konstrukcijsku, gospodarsku i duhovnu obnovu Banovine.


 

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X