Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
vodaslavinauniver

Voda u Hrastovici nije za piće

HRASTOVICA – Služba za zdravstvenu ekologiju Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije obavila je sanitarni nadzor sukladno Programu mjera zaštite pučanstva od zaraznih, nezaraznih bolesti kao i bolesti prouzročenih ekološkim činiteljima za 2020.godinu.

Nadzor je pokazao kako voda za ljudsku potrošnju iz lokalnog vodovoda u Hrastovici nije za piće. „Prema rezultatima ispitanih pokazatelja uzorak vode za ljudsku potrošnju ne udovoljava Pravilniku o parametrima sukladnosti, metodama analize, monitoringu i planovima sigurnosti vode za ljudsku potrošnju te načinu vođenja registra pravnih osoba koje obavljaju djelatnost javne vodoopskrbe“, stoji u izvješću Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X