gradskokupaliste

Voda za kupanje na Gradskom kupalištu izvrsne kakvoće

PETRINJA – Služba za zdravstvenu ekologiju Odjel za kontrolu zdravstvene ispravnosti voda i vodoopskrbu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Republike Hrvatske izvijestila je kako je, prema uzorcima uzetim početkom lipnja 2022. godine, voda za kupanje u rijeci Kupi na Gradskom kupalištu Petrinja dobra za kupanje. Uzorak vode, s obzirom na ispitane mikrobiološke pokazatelje, ocijenjen je izvrsnom kakvoćom.

Također, voda za ljudsku potrošnju na javnoj slavini na Gradskom kupalištu Petrinja (voda iz razvodnog sustava, spremnici i mreža) prema obavljenom ispitivanju je u potpunosti ispravna i sukladna propisanim odredbama za zdravstvenu ispravnost vode, istaknuli su iz tvrtke Poslovne zone Petrinja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X