Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
prometnanaslov

VOLODER – U prometnoj nesreći vozačice zadobile teške tjelesne ozljede

Jučer, 6. svibnja oko 16.30 sati u Ulici Gornji Krivaj, u mjestu Voloder, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teže ozlijeđene. Nesreću je izazvala 36-godišnjakinja iz Kutine koja je upravljala osobnim vozilom kutinskih registracija.

Ona je uslijed neprilagođene brzine skrenula na suprotnu prometnu traku i udarila u teretno vozilo koje se dolazilo iz suprotnog smjera, a kojim je upravljala 60-godišnjakinja. Zbog zadobivenih ozljeda obje su prevezene u sisačku Opću bolnicu, gdje su 36-godišnjakinji okvalificirane teške tjelesne ozljede, a 60-godišnjakinji teške tjelesne ozljede opasne za život.

Protiv 36-godišnakinje Općinskom državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu. – stoji u današnjem priopćenju Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X