policijauniverzalnagore

Vozač kažnjen s 10.000 kuna

U četvrtak, 12. rujna oko 20 sati, na glinskom području u mjestu Slatina Pokupska, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo sisačkih registracija kojim je upravljao 34-godišnjak s područja Gline za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije. Vozač je uhićen i doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku koji ga je kaznio novčanom kaznom u iznosu od 10.000 kuna i izrekao zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 12 mjeseca.

Nadalje, jučer, 12. rujna oko 19 sati, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac zaustavljen je osobni automobil Audi, austrijskih registracija, kojim je iz smjera Lipovca brzinom od 209 km/h upravljao 30-godišnji državljanin Austrije. Zbog prekršaja prekoračenja najveće dopuštene brzine izdan mu je obavezni prekršajni nalog i izrečena novčana kazna od 5000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije na području Hrvatske u trajanju od mjesec dana.

Zatim, u četvrtak, 12. rujna oko 20 sati u mjestu Donja Gračenica, Grad Popovača, policijski službenici zaustavili su traktor kutinskih registracija kojim je upravljao 59-godišnjak s područja Popovače pod utjecajem alkohola od 1,64 promila i bez važeće vozačke dozvole. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu biti će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

Noćas, oko pola jedan iza ponoći na lekeničkom području u mjestu Dužica, prilikom nadzora kontrole policijski službenici zaustavili su osobno vozilo sisačkih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 1,91 promila upravljao 38-godišnjak s područja Lekenika. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu biti će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X