policijastopnaslov

Vozač s 2,04 promila izazvao prometnu nesreću

PETRINJA – U ponedjeljak, 16. ožujka, oko 8 sati, u Ulici Artura Turkulina u Petrinji, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Do nesreće je došlo kada je 42-godišnjak s područja Petrinje, pod utjecajem alkohola od 2,04 promila, upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija te uslijed nedržanja potrebnog razmaka prednjim djelom vozila udario u stražnji dio osobnog automobila sisačkih registracija, kojim je upravljao 60-godišnjak, koji je zaustavljao svoje vozilo na obilježenom pješačkom prijelazu.

U ovoj prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 60-godišnji vozač, dok je 42-godišnji vozač uhićen i sljedećeg dana doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda, izvijestila je danas Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

X