Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijastopnaslov

Vozačica bicikla zadobila ozljede opasne po život

STARA SUBOCKA – Danas, 5. ožujka, oko 5.30 sati u mjestu Stara Subocka na novljanskom području, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozačica bicikla zadobila teške tjelesne ozljede opasne za život.
Do nesreće je došlo kada je 29-godišnja vozačica upravljajući osobnim automobilom kutinskih registracija, ne prilagodivši brzinu kretanja i vidljivosti (noć) udarila u neosvijetljeni stražnji dio bicikla kojim je upravljala 44-godišnjakinja bez reflektirajućeg prsluka. Od siline udarca vozačica bicikla je odbačena na prednji dio vozila, a potom je pala na zemljanu površinu.

Zbog zadobivenih ozljeda, vozilom hitne pomoći je prevezena u Opću županijsku bolnicu Pakrac, gdje su joj okvalificirane teške tjelesne ozljede opasne za život. Protiv vozačice Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnosi se kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X