Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijanaslov

Vozili pod utjecajem alkohola, pa „izletjeli“ s ceste

U subotu, 3. travnja oko 20 sati, na novljanskom području u mjestu Lipovljani, teretnim vozilom zagrebačkih registracija pod utjecajem alkohola od 2,33 promila upravljao je 38-godišnjak iz Zagreba koji je navedenim vozilom sletio u odvodni kanal. Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebnu prostoriju nadležne policijske postaje, a zbog počinjenih prekršaja protiv njega bit će podnesen optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Također u subotu, 3. travnja oko 23.30 sati, na sisačkom području u mjestu Madžari, prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 2,28 promila, osobnim vozilom zagrebačkih registracija je upravljao 48-godišnjak s područja Petrinje, koji je s vozilom sišao s kolnika u odvodni kanal gdje se i zaustavio. Kako se radilo o ponavljaču prekršaja, tj. o recidivistu, on je uhićen i sljedećeg dana doveden zbog počinjenog prekršaja doveden je na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda koji mu je odredio zadržavanje u trajanju od 15 dana.

U nedjelju, 4. travnja oko 4.30 sati, u Ulici Vladimira Nazora u Topuskom, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Nesreću je izazvao 22-godišnjak iz Topuskog koji je pod utjecajem alkohola od 1,45 promila upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija. On je uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake sletio s kolnika na zemljanu površinu, gdje je prednjim dijelom vozila naletio na stablo te se prevrnuo na bočnu stranu. U ovoj prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen, a zbog počinjenih prekršaja protiv vozača slijedi obavezni prekršajni nalog.

U ponedjeljak, 5. travnja oko 20 sati, na području Gvozda u mjestu Čremušnica, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Naime, nesreću je izazvao 43-godišnjak s područja Gvozda koji je pod utjecajem alkohola od 1,73 promila upravljao osobnim vozilom karlovačkih registracija. On je uslijed ne kretanja sredinom obilježene prometne trake sletio van kolnika na travnatu površinu, gdje je prednjim djelom vozila udario u drveni stup te se zaustavio u kanalu. Zbog počinjenih prekršaja protiv vozača bit će podnesen optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

 

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X