policijastopnaslov

Vozio pijan, bez vozačke i sa zabranom, dobio 30 dana zatvora i kaznu od 3300 kuna

KUTINA – Policijski službenici su jučer oko 22 sata i 45 minuta u mjestu Mikleuška zaustavili osobno vozilo kutinskih registracija kojim je upravljao 22-godišnja s područja Kutine i koji kod sebe nije imao vozačku dozvolu. Vozio je pod utjecajem alkohola od 0,67 promila i za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom.

Kako se radilo o ponavljaču prekršaja, uhićen je i sljedećeg dana doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda koji ga je kaznio kaznom zatvora u trajanju od 30 dana, novčanom kaznom u iznosu od 3300 kuna i izrekao zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od godinu dana.

Jučer, 7. svibnja, oko 11.40 sati, u mjestu Petrinjci, 25-godišnjak je vrijeđao i omalovažavao policijskog službenika koji je vršio provjeru pridržavanja mjere samoizolacije. Zbog počinjenog prekršaja biti će prijavljen nadležnom Općinskom sudu.

U razdoblju od 15. ožujka do 6. travnja, u mjestu Mala Gradusa na sunjskom području, nepoznati je počinitelj za vrijeme odsutnosti 72-godišnjeg vlasnika, iz drvene trošne kuće ukrao autoprikolicu i kosilicu za motokultivator. Od oštećenog zaprimljena kaznena prijava, a za počiniteljem se traga.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 20-godišnjakom i 23-godišnjakom je utvrđeno da su u razdoblju od 20. do 24. travnja, u šumi, na području Kutine, sa drvenog kukuružnjaka ukrali kameru za nadzor divljači te ju potom prodali 30-godišnjaku. Od njega je kamera oduzeta i vraćena vlasniku, a protiv počinitelja je podnesena kaznena prijava nadležnom Općinskom odvjetništvu.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X