Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijastopnaslov

Vozio pod utjecajem alkohola, neregistrirani auto, bez položnog vozačkog ispita

VELIKA LUDINA – Policijski službenici su u ponedjeljak 30.studenoga oko 23:40 sati u Velikoj Ludini, uočili osobno vozilo koje se na zvučne i svjetolsne signale nije zaustavljalo, već je ubrzalo vožnju i skrenulo u dvorište. Vozač je potom izašao iz vozila i pokušao pobjeći u čemu su ga spriječili policijski službenici. On je uz primjenu sredstava prisile uhićen i doveden u prostorije nadležne policijske postaje.

Izvršenim provjerama utvrđeno je da je neregistriranim osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 0,78 promila i bez položenog vozačkog ispita upravljao 30-godišnjak s područja Ivanić Grada. Zbog počinjenih prekršaja, sljedećeg dana je doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda koji mu je odredio zadržavanje u trajanju od 15 dana.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X