policijanaslov

Vozio pod utjecajem alkohola od 3,36 promila

HRVATSKA DUBICA – U petak, 20. prosinca, oko 9 sati, na području Hrvatske Dubice u mjestu Baćin, zaustavljeno je osobno vozilo sisačkih registracija kojim je upravljao 40-godišnji muškarac iz Hrvatske Dubice, pod utjecajem alkohola od 3,36 promila. Vozač je uhićen i sljedeći dan doveden nadležnom Općinskom sudu.

Istoga dana, oko 23.30 sati, u Sisku, zaustavljen je osobni automobil sisačkih registracija kojim je upravljao 42-godišnjak iz Siska pod utjecajem alkohola od 1,98 promila. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaja, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X